Studentica otkrila jezive detalje: Ronaldo me brutalno silovao...

"On je luđak i perveznjak"

Studentica otkrila jezive detalje: Ronaldo me brutalno silovao...

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo našao se ponovo u središtu pozornosti zbog ispovijesti studentice koju je navodno - silovao.

Sve se, kako je otkrila izvjesna Kathryn Mayorga, dogodilo 12. juna 2009. godine kada ju je Ronaldo upoznao u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu. Uslijedila je priča, komplimenti, kao i susret u Ronaldovom apartmanu gdje ju je nogometaš Juventusa prisilio na analni seks.

Nakon toga Kathryn se obratila policiji, a nešto kasnije ispitan je i Ronaldo, koji se pravdao riječima kako je seks bio grub i da dotična uopšte nije pozivala pomoć. Sve se na kraju završilo time da je Ronaldo isplatio Kathryn oko 375.000 eura da zaboravi na sve, međutim danas ima teške psihičke posljedice silovanja o kojem je odlučila po prvi put govoriti u javnosti.

"Sve je počelo kada sam se otišla presvući u kupaonicu. Ušao je za mnom i zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Idiot. Mislila sam u početku da se radi o šali, ali ispostavilo se da je taj nogometaš koji je toliko poznat i zgodan ustvari luđak i perveznjak", ispričala je Kathryn i potom nastavila:

"Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti njegov penis. Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni", priča Mayorga koja tvrdi da ga je nakon toga odgurnula i rekla da se ne želi seksati s njim, a on ju je, kako kaže, odvukao u spavaću sobu.

"Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donje rublje. Ponovno sam se okrenula i sklupčala u kuglu te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene..."

Iako je odbijala odnos svim silama, na kraju se isti dogodio, bez prezervativa i lubrikanata.

Ronaldo je ranije odbacio optužbe i naveo da je Kathryn pristala na seks.

Top Komentari

BIHZm@j
Tako je i severina rekla u jahti, da je bila prisilna na seks sa onim srbinom, a on burgijom u supak pa njoj usta, dok video nije izletio, kaze da je prala zube milion puta poslje toga al opet osjedi smek svoga govna ispod jezika ili kad kihne, ziva istina
56 9
Armin Armic
zafalilo para,pa se sjetila da imas traume??
38 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije