Ništa im ne ide od noge

Ashley Young je izveo jedan od najgorih kornera u historiji

Endin Čaušević

Manchester United je jučer doživio novo blamažu i to na gostovanju kod West Hama gdje su poraženi sa 3:1.

Crveni đavoli se nalaze u veoma teškoj situaciji na početku nove sezone jer pored loših rezultata i atmosfera u ekipi je veoma loša. To se jučer vidjelo i na meču protiv West Hama gdje Unitedu ništa nije išlo kako su zamislili.

Najbolji pokazatelj je korner kojeg je u drugom poluvremenu izveo Ashley Young kod rezultata 1:0 za domaće. Umjesto da njegov centaršut bude opasnost po West Ham, na kraju je napravio problem svom timu.

Young je "bacio" u kontru domaći tim jer je loptu dodao Nobleu, a na kraju je Marko Arnautović bio u prilici da savlada De Geu, no na sreću Younga loše je šutirao. Ipak, korner igrača Uniteda za kratko vrijeme je postao hit na internetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti