Građani slavili u Njemačkoj

Guardiola nije mogao sakriti nezadovoljstvo suđenjem

Manchester City je večeras teže od očekivanog došao do pobjede nad Hoffenheimom.

Građani su u meču 2. kola Lige prvaka slavili protiv Hoffenheima rezultatom 2:1, a otpor njemačkog tima su uspjeli da slome tek u finišu, tačnije u 87. minuti kada je za preokreet pogodio Silva.

Nakon utakmice menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola nije bio zadovoljan unatoč pobjedi svoje momčadi. Iako nije želio da optužuje nikoga, u svojoj izjavi je jasno stavio do znanja šta misli o poslu koji je obavio glavni arbitar Damir Skomina.

"Ne želim o sudiji, ne želim o sudiji, ne želim o sudiji", kazao je Guardiola, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Želim da budem uz igrače na klupi i u narednoj utakmici. Znam šta se desilo prošlog puta protiv Monaca kod kuće, isto i protiv Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka..."

Podsjetimo, za Manchester City je ovo bila prva pobjeda u grupnoj fazi. Prethodno su Guardiolini izabranici poraženi od Lyona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.