Prilika za njemačkog golmana

Cechu stradala tetiva, pauzira mjesec

Arsenal je putem zvanične stranice saopštio kako Petra Cecha čeka višesedmična pauza.

Prvi golman 'Topnika' je na meču protiv Watforda (2:0) zadobio povredu lijeve tetive i primoran je određeno vrijeme provesti van terena, a pregledi su pokazali da će period oporavka trajati tri do četiri sedmice.

Cecha će na golu zamijeniti Bernd Leno, koji će imati dovoljno vremena da dokaže da zaslužuje više i da se dobrim partijama izbori za svoje mjesto u momčadi.

U posljednje vrijeme londonski tim igra odlično. Emeryjevi izabranici su u naletu, imaju niz od sedam pobjeda u svim takmičenja i sigurno da je Cechova povreda barem malo pokvarila atmosferu na Emiratesu.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.