Topnici našli zamjenu za Ramseyja i već imaju spremnu taktiku za januar

Emery želi Poljaka u svom timu

Topnici našli zamjenu za Ramseyja i već imaju spremnu taktiku za januar

E. Čaušević

Trener Arsenala, Unai Emery, počeo je lagano slagati kockice što se tiče londonskog kluba, ali je jasno da će biti zaposlen u januarskom prelaznom roku.

Emery je u Arsenal stigao ovog ljeta i nije imao baš najbolji početak sezone, no Topnici lagano ulaze u formu i igraju sve bolje. U posljednje vrijeme najviše se priča o veznjaku ove ekipe Aaronu Ramseyju kojem ističe ugovor s Arsenalom na kraju sezone.

Arsenal još uvijek nije počeo pregovore s Velšaninom, a čini se da uopšte nemaju namjeru da ga zadrže. Ramsey je u prethodnim sezonama bio važan dio ekipe s Emiratesa, no očito je da Emery ima neke druge planove.

Kako prenose engleski mediji prvi na listi želja španskog stručnjaka je veznjak Napolija, Piotr Zielinski, kojeg će Arsenal sigurno pokušati dovesti u januaru. Navodno, Topnici će dati maksimum da Poljak dođe na Emirates početkom naredne godine, no ako to ne uspiju tek onda će razgovarati s Ramseyjem oko novog ugovora.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi