Sa osmijehom će otići iz Arsenala jer ponude koje je dobio rijetko ko ima
(Foto: EPA)

Ramsey može da bira

Sa osmijehom će otići iz Arsenala jer ponude koje je dobio rijetko ko ima

Midhat Šljivak

Veznjak londonskog Arsenala Aaron Ramsey (27) vjerovatno će napustiti ovaj tim na kraju sezone.

Ramsey se nije dogovorio sa rukovodstvom kluba oko novog ugovora i on će kao slobodan igrač napustiti tim.

Ipak, to mu neće teško pasti jer za njegovim uslugama vlada veliki interesu. U redu za potpis stoje sve sami velikani evropskog fudbala i Velšanin će moći da bira.

Liverpool je navodno glavni kandidat za njegovo dovođenje. Jurgen Klopp ga želi u svom timu, ali će Redsi imati žestoku konkurenciju u borbu za njegov potpis.

Ramseyja bi u svojim redovima rado vidjeli Manchester United i Chelsea, a tu je i nekoliko interesanata izvan Ostrva, te se spominju Juventus i Barcelona.

Biće svakako interesantno vidjeti gdje će Ramsey na kraju završiti. Arsenal gotovo sigurno napušta i sada je sve samo njegov izbor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ramsey je član Arsenala od 2008. godine, a za ekipu je odigrao 336 utakmica i postigao je 58 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
nema gluplje ekipe
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi