Teško mu pao poraz od Sloge

Utučenog golmana Mladosti tješili prijatelji

Endin Čaušević

Fudbaleri Mladosti iz Kikača danas nisu uspjeli napraviti još jednu senzaciju i plasirati se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine. 

Mladost je danas protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova vodila sa 2:0, ali na kraju su poraženi poslije penala. Jedan od najboljih na terenu bio je golman domaće ekipe Haris Glušac koji je imao nekoliko fantastičnih odbrana, ali nije uspio spasiti svoj tim poraza.

Njemu je poraz u današnjem meču teško pao, a nakon što je Mladost poražena na penale Glušac je ostao na terenu i plakao. U pomoć su mu pritekli prijatelji koji su pokušali utješiti golmana kluba iz Kikača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.