Briljirao spiker u Kikačima: "Sa brojem devet kikačka haubica..."
Mujkanović: Udarna igla Mladosti

Mladost povela, "ludnica" na stadionu

Briljirao spiker u Kikačima: "Sa brojem devet kikačka haubica..."

Jedan od osebujnijih parova osmine finale Kupa BiH igra se u Kikačima gdje domaća Mladost dočekuje Slogu iz Gornjeg Crnjelova. 

Jedna je to iz plejade onih zanimljivih utakmica koje je užitak gledati ako ste neutralni gledalac, jer je repertoar iskustava kakva se tu mogu doživjeti nepregledan.

Zanimljivo je bilo od samog početka, zvanični spiker najavljujući igrače, poseban je akcenat stavio na nekadašnjeg fudbalera Željezničara i prvog strijelca lige TK u kojoj se Mladost prošle sezone takmičila, "bombardera" Semira Mujkanovića.

Od Mujkanovića i danas domaći najviše očekuju, a spiker ga je najavio: "Sa brojem devet kikačka haubicaaaa Semir Mujkanoviiiiiić".

Uzavrelu atmosferu od šeste minute dodatno je zagrijao Ermin Avdibašić pogotkom za 1:0.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U Kikačima je izgleda danas zanimljivje nego igdje.

Promo

Top Komentari

amarosim
seljanija. cuj kikacka haubica. hahahah
9 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi