Kapiten Dinama prezadovoljan

Ademi: Prava smo evropska ekipa

Nakon razbijanja Fenerbahčea (4:1), Dinamo je večeras upisao i drugu pobjedu u grupnoj fazi Evropske lige i to na gostovanju protiv Anderlechta (2:0).

Modri sada imaju maksimalnih šest bodova i vode u svojoj grupi, te su na putu da prvi put nakon čak 50 godina uspiju prezimiti u Evropi.

Zadovoljstvo zbog večerašnje pobjede iskazao je i kapiten Dinama Arijan Ademi, koji je poručio da je njegov tim postao prava evropska ekipa.

"Dosta smo dobri, bili smo pravi od prve minute, pokazali smo pravu europsku ekipa i zasluženo smo slavili. Prava smo ekipa, pokazujemo pravi karakter", rekao je Ademi, te dodao:

"Nećemo sada o proljeću o Evropi, ne treba unaprijed ništa najavljivati. Najvažnije je da u svaku utakmicu uđemo ovako kao večeras i neće biti problema. Sada igramo protiv Trnave koja je čvrsta i jaka ekipa, pa nas možda očekuje i najteži posao".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.