Hajrović se ovaj put javio!

Na oduševljenje navijača Dinama koji su doputovali u Brisel

Hajrović se ovaj put javio!

Izet Hajrović je odigrao još jednu sjajnu utakmicu. Dinamo je savladao Anderlecht na gostovanju rezultatom 0:2, a Hajrović je, sa bijele tačke, bio strijelac prvog gola za Modre.

Hajrovića je u 76. minuti zamijenio Šunjić, a prilikom islaska sa terena gostujući navijači su bh. ofanzivcu skandirali: "Izete, javi se!". Bh. fudbaler je to čuo i pozdravio navijače Dinama koji su doputovali u Brisel i izazvao oduševljenje među njima.

Podsjetimo, Hajroviću su navijači Dinama nakon sjajne partije protiv Fenerbahčea u prvom kolu grupne faze Lige Evrope uporno skandirali iste riječi, ali se Izet tada nije javio.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nije, međutim, Hajrović tada nije ignorisao navijače Dinama, već je nakon te utakmice na Maksimiru poručio da ih jednostavno nije čuo. Danas se, međutim, iskupio.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dela
Bravo Izo legendo...
11 0
Mr.Balboa
Momak za reprezentacije definitivno u svakom pogledu jos duzi niz godina.Bravo majstore samo tako nastavi!!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi