Jedan šuta, a dvojica stoje i poziraju za bolju fotografiju

Stroga hijerarhija u Staroj dami

Dybala otkrio Juventusov dogovor za slobodnjake: Žao mi je Mire...

Paulo Dybala se našao u nezgodnoj situaciji od dolaska Cristiana Ronalda u Juventus. Sjajni Argentinac provodi više vremena na klupi nego što je navikao, ali kada igra - igra sjajno.

Tako je u drugom kolu grupne faze Lige prvaka upisao hat-trick protiv Young Boysa, a njegova sjajna partija je bila povod za opširni intervju za Gazzetta dello Sport.

Jedna od zanimljivijih tema kojih se dotakao je i "pakt za slobodnjake" u Juventusu i kako je on promijenjen od dolaska Ronalda u redove Stare dame.

Poznato je da je Paulo Dybala, uz našeg Miralema Pjanića bio stručnjak za slobodnjake u Juventusu, ali im se ovog ljeta pridružio i Ronaldo, pa su svi prijeđašnji dogovori pali u vodu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prošle godine smo Mire i ja imali pakt - ako je slobodnjak više na lijevoj strani on bi šutao, a ako je na desnoj ja bih ga izveo. Kada je Ronaldo stigao napisao sam Pjaniću poruku: Žao mi je Mire, ali mislim da ove godine nećeš izvoditi puno slobodnjaka", izjavio je Dybala, pa dodao:

"Šalu na stranu, znamo kako stvari stoje. Kada je slobodnjak na lijevoj strani šuta Crsitiano, mi samo stojimo tu i poziramo za dobru fotografiju. I kod penala se zna hijerarhija - prvo Ronaldo, pa ja i onda Pjanić".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.