Tri sedmice van stroja

Hendikep za Valenciju i Portugal: Povrijedio se Goncalo Guedes

Portugalski krilni napadač Goncalo Guedes neće po dobrom pamtiti sinoćnji duel sa Barcelonom, iako je njegov tim neočekivano izvukao bod (1:1).

Guedes je zbog povrede morao izaći iz igre već u 12. minuti kada ga je zamijenio Cheryshev, a Valencia je danas potvrdila da će 21-godišnji Portugalac biti van stroja minimalno tri sedmice.

Goncalo Guedes je povrijedio aduktor i propustiot će utakmice Portugala sa Poljskom i Škotskom, a najvjerovatnije i duele Valencije protiv Leganesa, Young Boysa i Athletic Bilbaa.

Sjajni Portugalac ovu sezonu nije otvorio na najbolji način, pošto je na prvih sedam utakmica i dalje bez golgeterskog učinka. Sve što je uradio je jedna asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.