Manchester United ne može da rasproda Old Trafford za susret Lige prvaka

Interes navijača lagano pada

Manchester United ne može da rasproda Old Trafford za susret Lige prvaka

Manchester United se nalazi u vjerovatno najvećoj rezultatskoj krizi otkad je na klupu ovog kluba sjeo proslavljeni Portugalac Jose Mourinho.

Ekipa je zabilježila tri vezana neuspjeha - remi protiv Watforda na domaćem terenu, ispadanje u Carabao Cupu od Derby Countyja, pa onda i poraz od West Hama u Premiershipu.

Da su se loši rezultati odrazili i na navijače pokazuje i činjenica da klub nije ni blizu prodao sve ulaznice za utakmciu 2. kola Lige prvaka protiv Valencije. Naime, kako javljaju engleski mediji, Manchester United je jučer SMS porukama navijače obavijesti da ima još mnogo slobodnih ulaznica za susret protiv Valencije.

Neke procjene kažu da kapacitet od 74.000 sjedećih mjesta neće biti ni blizu ispunjen i da će to biti jedna od lošijih posjeta na Old Traffordu, posebno kada govorimo o Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, United i Valencia svoj susret 2. kola Lige prvaka igraju večeras sa početkom od 21.00 sati. U slučaju neuspjeha, vrlo lako bi se moglo desiti da ovo bude i posljednji meč za Mourinha na klupi ovog kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi