Povodom 70-te obljetnice NK Busovača

Zrinjski sutra u Busovači

Nogometni klub Busovača ove godine obilježava 70 godina postojanja, pa će povodom tog jubileja HŠK Zrinjski sutra biti gost kluba koji je trenutačno član Druge lige Federacije BiH – Zapad. Za očekivati je da trener Blaž Slišković sutra kontra Busovače izvede kombinirani sastav.

 

Samo tri dana nakon prijateljske utakmice u Busovači Plemići će 13.10.na stadionu pod Bijelim Brijegom dočekati podgoričku Budućnost. Vjerojatno nakon će nogometaši Zrinjskog nakon mini serije prijateljskih utakmica ponovno otputovati u Međugorje.

Podsjetimo, Zrinjski se u proteklih nekoliko dana uspio plasirati u 1/4 finale Kupa te učvrstiti na drugom mjestu prvenstvene ljestvice iza vodećeg Sarajeva s dva boda zaostatka. U Zrinjskom očekuju da će se tijekom ove pauze vratiti dio ozlijeđenih nogometaša da bi što spremniji i pripravniji dočekali derbi sa Željezničarom u prvoj utakmici koja ih čeka nakon reprezentativne pauze. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.