Prehodno je u posljednji čas dolazak na Pecaru otkazala HNK Rijeka, ali su u NK Široki Brijeg ipak pripremili spektakl za svoje navijače (FOTO:EPA)

Od dresa tima sa Pecare zvanično će se oprostiti Wagner

Dinamo dolazi na rođendan Širokog Brijega

Samir Mlaćo

Trening Široki Brijega jučer je posjetio bivši dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, a sredinom novembra Širokobriježani će na svom stadionu ugostiti GNK Dinamo.

Prethodno je u posljednji čas dolazak na Pecaru otkazala Rijeka, a protiv Dinama će se od dresa Širokog Brijega zvanično oprostiti Brazilac Wagner Santos Lago.

"Kako smo već najavljivali, GNK Dinamo Zagreb sredinom novembra stiže na trodnevno gostovanje u Široki Brijeg i tada će odigrati prijateljsku utakmicu s NK Široki Brijeg u povodu 70 godina kluba. U spomenutoj utakmici upriličit ćemo i oproštaj za Wagner Santos Lago. Dogovorena utakmica s Dinamom nastavak je dobre suradnje i prijateljstva dva sportska kolektiva. Zahvaljujem se upravi Dinama što nas je, pored svih svojih obveza, odlučila počastiti svojim dolaskom u Široki Brijeg i Hercegovinu. Dinamo je bez premca najbolja momčad u regiji i zadovoljstvo će biti tim veće što će vrlo vjerojatno ove sezone i prezimiti u Europi. Zasigurno nas očekuje pravi nogometni spektakl", kazao je sportski direktor NK Široki Brijeg Dalibor Šilić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.