Odlazak Keka odgodio utakmicu Širokog i Rijeke

Riječani uputili molbu

Odlazak Keka odgodio utakmicu Širokog i Rijeke

U petak je na Pecari trebala biti odigrana prijateljska utakmica Širokog Brijega i Rijeke, kojom je trebao biti obilježen 70. rođendan bh. kluba.

Međutim, taj meč ipak neće biti odigran 12. oktobra i to na molbu Riječana koji su predložili Širokom Brijegu da ovaj meč ipak bude odigran u nekom drugom terminu.

Glavni razlog zbog kojeg su u Rijeci odustali od prvobitnog plana jeste iznenadni odlazak Matjaža Keka sa mjesta trenera, nakon pet i po godina provedenih na klupi.

U hrvatskom viceprvaku su trenutno preokupirani nekim drugim stvarima, pa im nikako nije odgovaralo da u petak odigraju meč sa Širokim, kojem su uputili izvinjenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi termin prijateljske utakmice Širokog Brijega i Rijeke bit će naknadno utvrđen.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi