Lagana pobjeda člana 1. HNL

Osijek siguran protiv Mladosti Doboj Kakanj

Samir Mlaćo

U prijateljskom meču danas su snage odmjerili član 1. HNL Osijek i FK Mladost iz Doboj Kaknja. Oba tima su reprezentativnu pauzu iskoristila za odigravanje međusobnog prijateljskog meča, a Osiječani su slavili 3:0.

Već nakon 12. minuta Osijek je vodio 1:0. Dugundžić se lijepo snašao pred golom Mladosti i pogodio mrežu Velića. Samo deset minuta kasnije grešku odbrane Mladosti koristi Mirko Marić i trese mrežu Dobojlija za 2:0, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Konačnih 3:0 postavio u u drugom poluvremenu glavom Dugandžić na asistenciju Harisa Hajradinovića.

Treba istaći da je Mladost na početku meča bila mnogo bolji rival, a prilike su propustili Delić, Guzina i Alihodžić.

NK Osijek - FK Mladost Doboj Kakanj 3:0

FK Mladost DK.: Velić, Nikolić, Delić, Hreljić, Isaković, Marković, Welbeck, Alihodžić, Guzina, Ab. Mujagić i Anđušić. Šansu su dobili: Bukvić, Abdulahović, Diallo, Asani, Biber, Dragutinović, Atajić, Pandža, Aj. Mujagić i Vehab.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.