"Novi Neymar" je za 45 miliona eura doveden u Real iz Flamenga. Iako je malo ko do tada čuo za njega, on je vrlo brzo postao zvijezda i po onome što se može vidjeti, ne zovu ga uzalud Neymar...

Talent je čsiti

Kao nekad Brazilac Ronaldo: Nova Realova zvijezda ponižavala Čileance!

E. Škorić

Brailski wonderkid Junior Vinicius nije slučajno potpisao za Real Madrid i to se može vidjeti u svakoj njegovoj utakmici.

Iako ga je Real Madrid odlučio ostaviti u rezervnom timu ove sezone, nismo sigurni da neće uskoro nazvati Brazilca i reći mu: "Spremi se, igrat ćeš za prvi tim".

Vinicius je klasični brazilski majstor - brz, vješt, sjajane tehnike i prepun lucidnosti. Protiv nekih ekipa u rezervnoj ekipi Reala je pokazao da je veliki talent i da će imati blistavu karijeru, a sada je to uradio i u dresu U20 reprezentacije Brazila.

U remiju protiv Čilea (1:1) imao je pregršt sjajnih poteza, posebno se izdvaja onaj kada je sjajnim potezom na lijevoj strani izbacio svog čuvara, na kraju asistirao Rodrigu za gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.