Modrić je sada promijenio ploču, a to najviše odgovara Interu
Italijanski klub je ljetos svim silama pokušao dovesti Modrića u svoje redove, a čak su direktno kontaktirali hrvatskog veznjaka što ih je na kraju moglo skupo koštati.

Jasno je da nije zadovoljan u Realu

Modrić je sada promijenio ploču, a to najviše odgovara Interu

E. Čaušević

U finišu ljetnog prelaznog roka mnogo se špekulisalo da bi Luka Modrić mogao napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u Interu.

Inter je pokušao posljednjih dana ljetnog prelaznog roka da u svoje redove dovede hrvatskog veznjaka, no kraljevski klub nije želio ni da čuje za njegovu prodaju. Nakon što je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid i prešao u Juventus predsjednik kluba Florentino Perez nije mogao priuštiti sebi odlazak još jedne velike zvijezde.

Tada je Perez poručio da će tužiti Inter jer je kontaktirao direktno Modrića što je zabranjeno, ali to se nije desilo. Ipak, u italijanskim medijima ponovo se počelo špekulisati da bi Inter mogao pokušati dovesti Modrića u januaru ili na kraju ove sezone.

Hrvatski fudbaler nije baš zadovoljan kako je počela ova sezona, a posebno trenerom Julenom Lopeteguijem koji voli dosta eksperimentisati sa sastavom. Navodno, Modrić je odlučio da će napustiti Kraljeve ukoliko Lopetegui i dalje ostane trener ovog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi