Real vraća još jednog odbačenog fudbalera
Po dobrom starom receptu Real se lako odriče igrača i nakon dobrih partija ih ponovo kupuje, te im daje šansu za igru. Tako je i sa ovim defanzivcem koji u dresu Espanyola igra zaista odlično u ovoj sezoni (Foto: EPA)

Konstantno rade istu stvar

Real vraća još jednog odbačenog fudbalera

M. Šljivak

Madridski Real odlučio je vratiti još jednog fudbalera kojeg su se lako odrekli.

Radi se o 23-godišnjem fudbaleru Espanyola Mariju Hermosu kojeg je Real prodao katalonskom klubu u julu 2017. godine.

Ipak, njegove igre u Espanyolu su privukle pažnju Kraljeva. Žele ga vratiti u svoje redove i to će po ugovoru moći da naprave za 7,5 miliona eura.

Real je ovog fudbalera prodao za 400.000 eura. Kao i kod svake prodaje dobili su pravo da ga vrate i to namjeravaju da učine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hermoso je prošao sve omladinske kategorije Reala. Jednu sezonu je odigrao na posudbi u Valladolidu, a šansu za igru u prvom timu prvaka Evrope nikad nije dobio.

Odlučio se za odlazak. Nije pogriješio i u redovima Espanyola igra zaista odlično.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi