Bilo je najavljeno da meč Pod Bijelim brijegom započne u 19:30 sati, ali došlo je do promjene plana

Prvak protiv viceprvaka

Promijenjen termin utakmice Zrinjski - Željezničar

Za vikend se nastavlja takmičenje u Premijer ligi BiH, a na rasporedu će biti 14. kolo.

Derbi meč igra se u Mostaru, gdje će snage odmjeriti Zrinjski i Željezničar, dva tima koja posljednjih godina vode glavnu riječ u bh. klupskom fudbalu.

Iako je bilo najavljeno da će se duel velikih rivala igrati u subotu s početkom u 19:30, došlo je do promjene plana tako da će duel Pod Bijelim brijegom početi u 15 sati.

Nakon 13 odigranih kola, Zrinjski zauzima drugo mjesto na tabeli sa 28 bodova dok je Željezničar treći sa tri boda manje.

Prvi meč ova dva tima u tekućoj sezoni pripao je Željezničaru, koji je na Grbavici slavio sa 2:0 zahvaljujući golovima Sulejmana Krpića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.