Jedan od reprezentativnih bh. golmana je jedno vrijeme bio suspendovan od strane kluba, ali se vraća u konkurenciju za meč sa Zrinjskim

Otputovao sa ostatkom tima u Hercegovinu

Vedran Kjosevski vraćen u ekipu Željezničara

Jedan od reprezentativnih bh. golmana Vedran Kjosevski vraćen je u prvi tim Željezničara, potvrdio je klub sa Grbavice.

Kjosevski je nakon utakmice sa GOŠK-om ostao bez kapitenske trake i klub ga je odlučio suspendovati, ali njegova kazna nije potrajala dugo jer se 23-godišnji čuvar mreže već vratio u tim.

Vedran Kjosevski je sa ostatkom tima otputovao u Hercegovinu gdje će Željezničar dočekati utakmicu protiv Zrinjskog, koja je zakazana za subotu u 15 sati.

Vrlo vjerovatno će Kjosevski biti među stativama u utakmici koju Plavi sa Grbavice ne bi smjeli izgubiti žele li ostati u ravnopravnoj borbi za titulu.

Podsjetimo, Željinu kapitensku traku je od Vedrana Kjosevskog preuzeo Sulejman Krpić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.