Lagan zadatak imaće i branitelj naslova najboljeg tima u Kupu Kralja ekipa Barcelone. Oni će također igrati sa trećeligašem, a njihov je protivnik Leonesa (Foto: EPA)

Španska enklava na sjeveru Afrike čeka Kraljeve

Real putuje u Afriku na meč Kupa Kralja

Midhat Šljivak

Madridski Real svoj meč četvrtog kola Kupa Kralja odigraće u Africi.

Kraljevi su na žrijebu izvukli španskog trećeligaša UD Melillu, tim koji je smješten u Sjevernoj Africi, odnosno u jednoj od španskih enklava.

Melilla i Ceuta su dvije španske enklave na Sjeveru Afrike, pa će tako dolazak španskog velikana sigurno biti veliki događaj za ovaj mali tim.

Utakmica Mellila - Real Madrid biće odigrana 31. oktobra ili 1. novembra, dok se revanši svih utakmica igraju između 4. i 6. decembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.