Benzema nakon optužbi za otmicu: Svijete, da li si ozbiljan?

Oglasio se napadač Reala

Benzema nakon optužbi za otmicu: Svijete, da li si ozbiljan?

Francuski napadač iz redova Real Madrida Karim Benzema navodno je optužen za otmicu, prenijeli su španski mediji.

U posljednje vrijeme imena fudbalera se sve više dovode u kontekst s raznoraznim nezakonitim radnjama, ali za sada se gotovo nijednom nije ispostavilo da je nešto od toga istinito.

Jedan od onih koji su se našli u centru skandala je i Benzema koji je odlučio da se povodom ovog slučaja oglasi preko Twittera.

"Svijete, da li si ozbiljan?", napisao je kratko Benzema.

Podsjetimo, nekadašnji reprezentativac Francuske je prije nekoliko godina bio optužen za ucjenu saigrača iz reprezentacije Mathieuja Valbuene kojem je prijetio da će objaviti snimke intimne prirode. Benzema od tada ne igra za reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi