Žrijeb Kupa Kralja: Lagani zalogaji za španske velikane
Trofej u Kupu Kralja brani ekipa Barcelone. Oni su prošle sezone u velikom finalu u Madridu savladali Sevillu sa uvjerljivih 5:0 (Foto: EPA)

Dueli četvrtog kola

Žrijeb Kupa Kralja: Lagani zalogaji za španske velikane

M. Šljivak

Žrijeb četvrte runde španskog Kupa Kralja održan je danas, a oni najbolji timovi nisu dobili previše teške zadatke.

Tako će ekipa Barcelone gostovati Leonesi, dok će Real Madrid također igrati protiv niželigaša na gostovanju, a idu ekipi UD Melille.

Najzanimljiviji duel je svakako duel prvoligaša Celte i Real Sociedada, a tu je i još nekoliko interesantnih, ali ne toliko atraktivnih duela.

Prve utakmice ove faze takmičenja igraju se 31. oktobra, a revanši su na rasporedu 5. decembra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi