Od raskida s djevojkom Čileanac nije onaj stari, a to se uveliko odražava na igre i rezultate Manchester Uniteda, pa bi Sanchez mogao u januaru da nađe novi klub

Više nije onaj stari

Sancheza uništava prekid s djevojkom, odriče se 515 hiljada eura sedmično?

Edmir Škorić

Alexis Sanchez nije ni blizu svoje prave forme i navodno bi već u januaru mogao da ode iz Manchester United.

Od aprila je Čileanac zabio samo jedan gol i Jose Mourinho od njega traži da se trgne i da promijeni stav, ali on nikako da se prilagodi igri Uniteda.

Daily Mail tvrdi da ima privatne probleme i da zbog prekida s djevojkom želi da napusti Old Trafford.

Navodno je 29-godišnjak raskinuo s djevojkom Mayte Rodriguez i od tada više nije isti, a sve se naravno uveliko odražava i na rezultate Crvenih vragova.

Iako zarađuje 515 hiljada eura sedmično, Alexis ne može da pronaće pravu motivaciju i nije isključeno da ga u januaru vidimo u nekom drugom klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.