Ogroman respekt Pogbe prema Hazardu
Paul Pogba je ove sezone često na udaru kritičara, a i sutra na Stamford Bridgeu imat će njegov tim težak posao, a Francuz pred ovaj duel posebno hvali Edena Hazarda

Francuzu je Hazard najbolji

Ogroman respekt Pogbe prema Hazardu

E. Škorić, foto: EPA

U vikendu ispred nas posebnu pažnju u svijetu nogometa privlači duel bivšeg i sadašnjeg tima Josea Mourinha.

Chelsea pod vodstvom Maurizija Sarrija dominira ove sezone, a to se baš ne može reći za Mourinhov United, koji je čas dobar, čas loš.

Duel na Stamfor Bridgeu, bez obzira na sve, ne može se unaprijed prognozirati i koliko god Sarrijev Chelsea bio dominanta, a Mourinhov United katastrofalan, svejedno se ostavlja prostor za sve solucije.

BIt će ovo ujedno i sudar raznih zvijezda, a u posebnom fokusu su Eden Hazard s jedne i Paul Pogba s druge strane. Mada, nema sumnje da je Eden u ovom trenutku možda i u Top 5 igrača u Evropi, a svjestan je toga i francuski reprezentativac.

"Chelsea ove sezone igra sjajno, pobjeđuje, a i imaju jednog čovjeka koji je posebno opasan - Eden Hazard. On je 'on fire' i vjerovatno najbolji igrač Premier lige u ovom trenutku. Nama je dobro da smo se vratili protiv Newcastlea i da smo slavili, ali sada nas čeka veliki izazov. Neophodni su nam bodovi, mada isto tako razmišljaju i svi u Chelseaju", rekao je Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi