Marokanac u sjajnoj formi

Prate li u Realu šta radi Hakimi?

Fudbaleri Borussije Dortmund porazili su večeras Atletico Madrid na domaćem terenu sa visokih 4:0 u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Ljubitelji fudbala ne pamte kada je Atletico posljednji put doživio ovakav debakl, a jedan od igrača koji se istakao kod domaćih bio je Marokanac Achraf Hakimi.

Radi se o desnom beku koji se nalazi na dvogodišnjoj posudbi iz Real Madrida i koji je večeras briljirao. On je upisao čak tri asistencije u pobjedi svog tima.

Osim toga, Hakimi igra sjajno i u Bundesligi od njenog početka, pa je sigurno da Kraljevi sada žale što su ga poslali na posudbu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.