Stara dama mijenja i opremu

Juventusov novi dres izazvao dosta polemike, trebat će vremena da se naviknemo na njega

Edmir Škorić

Juventus će u narednoj sezoni imati novi dres, ali mnogim navijačima se on uopće ne dopada.

Novi dres Juventusa "briše" pruge i bit će pola-pola, jedna strana bijela, druga crna, ali će u sredini imati ružičastu prugu koja će podsjećati na velike devedesete kada je ova boja prvi put uvedena u Juventusovu opremu.

Kako to obično biva, neki su oduševljeni, nekima je ovo loš dizajn i smatraju da klub kao što je Juve ora da ima ljepše dresove.

U Juventusu dosta radi na poboljšanju imidža posljednjih godina i mora se priznati da im dobro ide, bez obzira što sve njihove zamisli prvobitno bivaju iskritikovane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Isti je slučaj bio i sa promjenom grba, no sada kada su se ljudi navikli na njega, smatraju ga ljepšim od onog legendarnog koji je obilježio historiju Stare dame.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.