Ronaldo: Moram opet pogledati gol, Allegri: Treba to djeci pokazivati
Ronaldov početak u Juventusu i nije bio idealan, ali onda je proradio i u nekoliko mečeva stigao do sedam golova u Seriji A, a s posljednja dva donio je Staroj dami novu pobjedu u Empoliju

Zabio golčinu za trijumf nad Empolijem

Ronaldo: Moram opet pogledati gol, Allegri: Treba to djeci pokazivati

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo postigao je jučer sedmi gol u dresu Juventusa, ali najljepši od kada je stigao iz Real Madrida.

Ronaldo je bio dvostruki strijelac za Juve i donio je preokret i pobjedu Staroj dami protiv Empolija. Nakon meča, dao je zanimljivu izjavu po pitanju majstorije kojom je u 70. minuti okončao nade Empolija.

“Bila je čvrsta utakmica. Znali smo da će biti komplikovano, i trener je to predvidIo, ali odgovorili smo kako treba. Ne sjećam se gola, baš najbolje, moraću ponovo da ga pogledam jer se sve desilo brzo. Šutnuo sam jer sam vjerovao u sebe", izjavio je Portugalac.

"Zahvaljujući podvigu nevjerovatnog igrača došli smo do pobjede. Nadam se da će djeci pokazivati ovaj gol da pokušaju da ga imitiraju", rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

owees
Respekt velikom Juventusu,ali Talijanska liga je ubijedljivo najlošija od liga 5 ice tako da Ronaldova u takvoj sredini treba po 3 gola da daje ali nece,nemoze jer je sebičan.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi