Igrač Barcelone obradovao svog brata

Šta će reći navijači Barce? Dres Sergija Ramosa nakon utakmice otišao u zanimljive ruke

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda deklasirali su na svom terenu ljutog rivala Real Madrid sa 5:1 u derbiju 10. kola španske La Lige.

Katalonski klub je lakše od očekivanog stigao do pobjede protiv ljutog rivala, a Real Madrid je ponovo s pet golova u svojoj mreži napustio Camp Nou. Velike uvrede s tribina dobio je kapiten gostiju Sergio Ramos, a u njegovu odbranu stao je Gerard Pique.

Nakon meča Ramos je odlučio razmijeniti dresove s Ousmaneom Dembeleom što se ne sviđa navijačima Barce. Francuski napadač se ionako nalazi na velikom udaru javnosti, a ovaj potez mu sigurno neće pomoći.

Iako Dembele nije zadržao dres za sebe i dao ga je svom bratu na kraju su navijači Barcelone iskazali veliko negodovanje na društvenim mrežama što je uzeo dres od Ramosa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.