Dejan Lovren ove sezone je odigrao samo tri utakmice. Razlog tome je povreda prepona koju je zadobio pred sam početak sezone (Foto: EPA)

Hrvat sasvim iskren

Lovren: Ramos je pravio više grešaka od mene, ali njega je Ronaldo "vadio" golovima

Midhat Šljivak

Dejan Lovren izjavio je kako sebe smatra jednim od najboljih defanzivaca svijeta.

Hrvatski fudbaler je u prošlosti često pravio velike greške koje su Liverpool ostavljale bez bodova, a pored sebe je spomenuo i Raphaela Varanea, te Virgila Van Diijka.

Također, istakao je i da Sergio Ramos pravi mnogo više grešaka nego on, ali da ga je "vadio" Cristiano Ronaldo svojim golovima i da su svi zaboravljali na greške.

"Ljudi samo vide greške, a kada napraviš nešto dobro, to ne žele vidjeti. Ako pogledate igru Sergija Ramosa, on je napravio više grešaka od mene. Ali, on je u Realu, a tu je bio i Cristiano Ronaldo. Niko nije vidio njegove greške jer je Real sa Ronaldom dobijao utakmice 5-1 ili 5-2. Ja sam imao nesreću jer su moje greške dolazile u tijesnim utakmicama koje smo gubili sa 1:0", rekao je Lovren.

Biće svakako interesantno čuti šta na ove riječi ima reći Sergio Ramos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.