Lovrenova izjava izazvala prašinu: "Pa, nisam rekao ništa krivo"
Izjava koju je dao je, očekivano, izazvala velike rasprave na društvenim mrežama, međutim Lovren u tome ne vidi ništa čudno podsjetivši na prethodna ostvarenja (Foto: EPA)

Bez dlake na jeziku

Lovrenova izjava izazvala prašinu: "Pa, nisam rekao ništa krivo"

O izjavi koju je Dejan Lovren dao nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i danas dan se priča.

Prepun samopouzdanja hrvatski nogometaš je u jednom trenutku izjavio kako je on vjerovatno jedan od najboljih defanzivaca na svijetu, što je, naravno, odmah podiglo prašinu i izazvalo velike rasprave na društvenim mrežama.

Lovren, s druge strane, u tome ne vidi ništa čudno jer za ono što je rekao ima jake argumente...

"Rekao sam da sam jedan od najboljih braniča na svijetu i mislim da nisam tu rekao ništa krivo", kazao je Lovren i pritom podsjetio da je sa Hrvatskom osvojio drugo mjesto na Mundijalu, te sa Liverpoolom igrao finale Lige prvaka.

Istaknuo je također Lovren da ponekad i ne zaslužuje kritike, a na pitanje koje bi defanzivce još označio kao najbolje, kazao je:

"Van Dijk svakako. Obojica imamo sjajnu sezonu iza sebe. Drugi bi bio Raphael Varane, sviđa mi se njegov nogomet i zaslužio je puno više poštovanja nego što ga dobiva, za razliku od recimo Sergija Ramosa. Puno je bolji igrač od njega. Dobar je i Thiago Silva", dodao je Lovren.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Lovren je zbog povrede odigrao samo tri utakmice u Premier ligi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RD187
Ove sezone ima smisla. Prije toga je bio sinonim za kiks kojeg je ostatak ekipe za sobom vukao prema vrhu. Nebitno jel Liverpool ili Hrvatska, ista je situacija
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi