Pirlo: Pjanić i Dybala su dobri, ali prioritet je na Ronaldu

Ko će izvoditi slobodnjake?

Pirlo: Pjanić i Dybala su dobri, ali prioritet je na Ronaldu

Nekadašnji vezista Juventusa Andrea Pirlo govorio je u intervjuu za Sky Sport o svemu pomalo, a prije svega je komentarisao Juventus i njegove šanse da se eventualno domogne Lige prvaka.

Pirlo smatra da postoji pet timova koji će se boriti za titulu prvaka Evrope, a tu nije naveo Real Madrid.

"Postoji četiri ili pet timova koji će se boriti za titulu u Ligi prvaka, a tu spada i Juventus. Osim njega tu je Liverpool, Barcelona, Manchester City i Bayern Minhen. Manje više, to to", rekao je Pirlo kojeg su novinari između ostalog pitali i ko bi trebao izvoditi slobodne udarce u Juventusu.

U konkurenciji su naravno Paulo Dybala, Miralem Pjanić i Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ronaldo, Pjanić ili Dybala? Juve sada ima sjajan izbor jer su sva trojica dobri izvođači, ali mislim da će Pjaniću i Dybali biti vrlo teško jer je prioritet na Ronaldu", poručio je Pirlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Pjanic ima bolji ucinak od obojice sto se tice slobodnjaka ,ako budu gledali na prioritet nece im se isplatiti...
27 2
pogba69
Ronaldo postigne 1 od 10 slobodnjaka i to samo sa max 25 metara i uvijek ide na snagu udarca, Pjanić je puuno bolji izvođač
25 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi