Italijanski veznjak je poznat po svom žestokom temperamentu. To ga na terenu često košta kartona, ali on se ne zaustavlja (Foto: EPA)

Italijan iza rešetaka

Verratti je poprilično zabrljao: Završio je u zatvoru sa nestvarnom količinom alkohola u krvi

Midhat Šljivak

Veznjak PSG-a Marco Verratti uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju.

Italijanski fudbaler zaustavljen je u srijedu rano ujutro, a utvrđeno je da je potpuno pijan i u krvi je imao dvostruko više alkohola od dozvoljene količine.

Verratti je nakon hapšenja završio u sobi za otrežnjene, ali je pušten nakon što je došao do sebe.

Iz redova francuskog prvaka se o ovom slučaju još uvijek nisu oglašavali, a ni Italijan za sada ne daje nikakve informacije.

Ovaj veznjak će sasvim sigurno drastično biti kažnjen, kako od policije, tako i od kluba koji ne dopušta ovakvo ponašanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.