Tuchelu samo 30 miliona za veznjaka, dvojica kandidata za dolazak u PSG
PSG je prethodnih sezone trošio ogromne količine novca za transfere. Porušio je sve rekorde plativši Neymara 222 miliona eura, ali sada moraju stisnuti kočnicu (Foto: EPA)

Nema previše potrošnje

Tuchelu samo 30 miliona za veznjaka, dvojica kandidata za dolazak u PSG

Midhat Šljivak

Trener francuskog prvaka PSG-a Thomas Tuchel imaće na raspolaganju samo 30 miliona eura za dovođenje novog veznjaka u tim.

Parižani će u januaru pokušati da dovedu centralnog veznjaka, a u planovima su im dvojica fudbalera.

Prva meta je fudbaler Watforda Abdoulaye Doucoure. Ovaj 25-godišnjak igra sjajno u Premiershipu i "zapao" je za oko prvaku Francuske i pokušaće da ga dovedu u svoje redove.

Drugi na listi je 19-godišnji mladi reprezentativac Francuske i član Borussije iz Moenchengladbacha Mickael Cuisance.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako ove sezone ne dobija previše prostora za igru u Bundesligi, PSG je spreman da mu pruži šansu i lako se može desiti da ga od januara gledamo na Parku prinčeva.

Pitanje je samo hoće li 30 miliona eura biti dovoljno za jednog od ovih fudbalera, ali Tuchel se jednostavno mora suočiti sa činjenicom da velikih potpisa u januaru neće biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi