Dejan Čabraja je početkom 2017. godine stigao u Široki Brijeg iz Rudeša i brzo se pokazao velikim pojačanjem. Ove sezone je odigrao 11 utakmica Premijer lige i postigao dva gola.

Da li će hrvatski ofanzivac ostati na Pecari?

Čabraja: Znam za interes Želje i Zrinjskog, Široki ipak ima prednost

S. Mlaćo

Jučer su se u pojedinim domaćim medijima pojavile informacije da je krilni napadač Širokog Brijega Dejan Čabraja na meti Željezničara i Zrinjskog.

Dejan Čabraja bi vrlo brzo mogao postati slobodan igrač pošto njegov važeći ugovor sa Širokim uskoro ističe, pa u toj činjenici Zrinjski i Željezničar vide šansu da besplatno angažuju sjajnog igrača i dobiju veliko pojačanje.

Da interes Željezničara i Zrinjskog za Dejana Čabraju zaista postoji za SportSport.ba je potvrdio sam fudbaler Širokog.

"Ne mogu nešto puno komentarisati, sve što mogu reći je da znam da postoji interes i od Željezničara i od Zrinjskog i da su ti klubovi kontaktirali moje menadžere. Ali činjenica je i da to nisu jedini klubovi koji se trenutno zanimaju za mene. Takđer, nije istina da mi u Širokom ne žele produžiti ugovor. Trenutno smo u pregovorima tako da Široki ima prednost ispred ostalih klubova", istakao je Dejan Čabraja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti