Osmanović potpisao profesionalni ugovor sa Željezničarom

Ponikao u NK Vareš

Osmanović potpisao profesionalni ugovor sa Željezničarom

S. Mlaćo

Junior Željezničara, Dženan Osmanović, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa FK Željezničar do 31.05.2022. godine.

Dženan Osmanović je rođen u Sarajevu 24.01.2000. godine. Karijeru je počeo u NK Vareš, a u martu 2016. godine je došao na Grbavicu. Dobrim igrama za juniore prekomandovan je u prvi tim, a ubilježio je i dva nastupa u ovoj sezoni.

"Osjećam zaista veliku čast i veoma sam sretan što mogu da budem i što sam već dio velikog kluba kao što je Željo. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje u narednom periodu, kazao je Dženan Osmanović za službenu stranicu Željezničara.

Osmanović je juniorski reprezentativac BiH, a treba istaći da je jučer ugovor sa Plavima potpisao i Faris Zubanović, trenutno prvi golgeter juniorske selekcije tima sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi