Fokusiran na reprezentaciju Belgiju

Martinez o interesu Reala: "Da ne gubimo vrijeme..."

Otkako je Real uručio otkaz treneru Julenu Lopeteugiju sve više se u svjetskoj javnosti špekuliše ko bi mogao zasjesti na kormilo Madriđana.

Spominjali su se Antonio Conte, Jose Mourinho, kao i selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez, ali, čini se, kako ovaj Španac i nije pretjerano zainteresovan da dođe na Santiago Bernabeu.

O glasinama koje kruže novinari u Belgiji su pitali Martineza, ali kratko je odgovorio...

"Hajde da ne gubimo vrijeme pričama oko toga", rekao je Martinez, koji je u ovom momentu fokusiran isključivo na posao u reprezentaciji Belgije sa kojom u posljednje vrijeme bilježi odlične rezultate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Povodom medijskih natpisa oglasio se također i portparol Nogometnog saveza Belgije, kazavši, između ostalog, kako bi se Real u slučaju interesovanja za Martineza trebao prvo njima obratiti. A kako do toga nije došlo, jasno je da u glasinama nema istine.

U međuvremenu Real je privremeno preuzeo Santiago Solari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.