"Solari je tu samo dok ne nađu način da dovedu Pochettina"
Solari je dobio šansu u Real Madridu, ali njegov nekadašnji saigrač Steve McManaman smatra da teško može tu i ostati

Steve McManaman tvrdi

"Solari je tu samo dok ne nađu način da dovedu Pochettina"

E. Škorić

Steve McManaman vjeruje da je Santiago Solari samo privremeno rješenje za Real Madrid.

McManaman, bivši igrač Reala, govorio je za beIN Sport o situaciji u Realu, a fokus je naravno bio na odluci da smijeni Julena Lopeteguija i privremeno imenuje Solarija.

Mislim da će Solari biti tu samo do trenutka kada uspiju dovesti Pochettina. Ipak, ukoliko u naredne četiri utakmice ostvari pobjede, postoji mogućnost da ga Perez zadrži, da napravi ono što je napravio Zinedine Zidane", rekao je McManaman.

"Ipak, teško da će Solari uspjeti nešto da napravi. Real je već daleko iza Barce u ligi, teško da išta mogu u Ligi prvaka, pa ne znam kako bi Solari mogao na kraju opstati", zaključio je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi