Godinama unazad navijača skupina BH Fanaticos je uz sve reprezentativne selekcije gdje god da se igraju utakmice. Slijedi novi pohod na Austriju

Poruka navijača BiH

BHFanaticos: Austrijanci nisu svjesni šta ih očekuje

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine 15. novembra u Beču igra odlučujući meč protiv selekcije Austrije za prvo mjesto B divizije u Ligi nacija.

Izabranicima Roberta Prosinečkog jedan bod donosi prvo mjesto, ali je na nedavnom obraćanju medijima poručio kako neće ići po jedan bod već po pobjedu.

U Beču se očekuje veliki broj navijača selekcije BiH, a svakako da će najbrojniji biti BH Fanaticosi koji polako broje dane do utakmice.

Najavili su svoj pohod na glavni grad Austrije i poručuju da "domaćini nisu ni svjesni šta ih očekuje".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovu poruku su BH Fanaticosi poslali pred utakmicu:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.