Remi protiv Austrije donosi našoj selekciji prvo mjesto u grupi i plasman u A grupu Lige nacija sa najboljim selekcijama Evrope. Biće to veliki izazov za bh. selekciju

Selektor odabrao fudbalere

Prosinečki objavio spisak za Austriju i Španiju

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je spisak igrača na koje računa u duelima protiv Austrije i Španije.

Kao što je i najavljivano, pozive u reprezentaciju su dobili mladi reprezentativci Amer Gojak (Dinamo) i Ermedin Demirović (Sochaux), a Prosinečki se odlučio na ove fudbalere:

Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth),, Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Edin Džeko (Roma),, Riad Bajić (Basaksehir), Amer Gojak (Dinamo), Sanjin Prcić (Levante), Kenan Kodro (Kopenhagen), Deni Milošević (Konya), Ermedin Demirović (Sochaux).

BiH u susretu Lige nacija 15. novembra igra u Beču protiv Austrije, a tri dana kasnije u prijateljskoj utakmici gostujemo u Španiji.

Top Komentari

burek_sa_mesom
Zašto Duljević?!?!?
4 40
Lona
Kodro dobio poziv a Hajrović nije, koja lakrdija. Još malo pa ću prestati pratiti reprezentaciju.
17 36

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije