Na pisoarima će biti ugrađeni ekrani tako da se za vrijeme vršenja nužde mogu pratiti dešavanja sa samog terena, pa neće biti situacija da neko ode do WC-a i propusti gol svog tima

Mislili su na sve

Santiago Bernabeu će biti kao svemirski brod, a detalj iz WC-a navijače posebno raduje

Edmir Škorić

Obnovljeni stadion u Madridu Santiago Bernabeu dobit će i neke novine, što će svakako biti sjajna vijest za sve navijače.

Dešavalo se da navijač ode u WC za vrijeme utakmice i u tom trenutku padne pogodak, pa zažali, ali s novim inovacijama na Santiago Bernabeu bit će uklonjen taj 'problem'.

Tako će svi oni koji dođu na stadion, imati priliku da prate meč čak i dok s u WC-u, pošto su na pisoarima ugrađeni mali ekrani na kojima će biti prikazana dešavanja sa samog terena.

Ovo su samo neke od novina koje će imati obnovljeni kultni stadion, a mijenjat će se i krov, pa će biti postavlje novi pokretni koji će omogućiti da u slučaju nevremena stadion bude zatvoren.

Očekuje se uskoro početak obnove, a sve će trajati oko četri godine.

U priloženim fotografijama možete da se uvjerite o kakvom "čudu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.