U Realu ima još onih koji su uz Lopeteguija: On je najbolji koji me trenirao!
(Foto: EPA) Čelnici Reala nakon debakla u El Clasicu više nisu imali strpljenja za Lopeteguija, iako je on očigledno ostavio dobar utisak na igrače.

Caravajal izuzetno cijeni sada već bivšeg trenera Kraljeva

U Realu ima još onih koji su uz Lopeteguija: On je najbolji koji me trenirao!

Julen Lopetegui je prošlog ponedjeljka dobio otkaz u Real Madridu, a na njegovu poziciju je, barem privremeno, stigao Santiago Solari.

Bivši selektor Španija, a sada i bivši trener Real Madrida Julen Lopetegui je užasno startao sezonu, oborio mnoge negativne rekorde sa ekipom Kraljeva i dobio otkaz nakon svega četiri mjeseca na Bernabeu.

Međutim, fudbaleri Reala nisu imali previše kritika na Lopeteguijev račun, a mnogi su mu pružali podršku bez obzira na loše rezultate.

Očigledno je Lopetegui, uprkos svemu, ostavio dobar utisak na igrača, pa ima onih koji su i danas na njegovoj strani i smatraju da nije tako brzo trebao dobiti otkaz. Jedan od njih je i Daniel Carvajal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Za mene je on najbolji trener kojeg sam do sada imao. Nije imao sreće da nastavi sa radom u Realu... Način na koji on vodi ekipu, na koji on gleda fudbal i način na koji se ponaša prema igračima, to je nešto posebno. To sam govorio i prije njegovog odlaska i govorit ću to i poslije. Uvijek ću to reći dok me ne bude trenirao neko ko je bolji od Lopeteguija", poručio je Carvajal.

Daniel Carvajal je imao čast surađivati sa vrhunskim trenerima u svojoj dosadašnjoj karijeri, pa je tako igrao pod Ancelottijem, Benitezom i Zidaneom, ali očigledno najviše od svih cijeni Lopeteguija. Ipak, čelnici Reala više nisu imali strpljenja za ovog stručnjaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Heller
Najbolji, zato je skupio bodova ko Slaven Musa u Vitezu.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi