Iz Sloge su poručili da je za njihov klub izuzetna čast ugostiti jedan od najstarijih klubova u BiH, te da je predstojeća utakmica odlična šansa za učvršćavanje prijateljskih odnosa koji datiraju od 1978. godine

Na stadionu "Ada"

Sloboda i Sloga prijateljskim susretom obilježavaju 40 godina prijateljstva

FK Sloboda će u srijedu, 7. oktobra, odigrati prijateljski duel u Tojšićima protiv tamošnje Sloge.

Prijateljskim duelom na stadionu "Ada" u Tojšićima obilježit će se i 40 godina sportske saradnje i prijateljstva koje datira od 1978. godine.

Ovo će biti i odlična prilika za trenera Tuzlaka Zlatana Nalića da dodatno uigra ekipu i pruži priliku igračima koji inače nemaju zapaženu minutažu.

Iz Sloge su poručili da je za njihov klub izuzetna čast ugostiti jedan od najstarijih klubova u BiH, te da je predstojeća utakmica odlična šansa za učvršćavanje prijateljskih odnosa.

Utakmica je zakazana za srijedu u 14:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.