Nalić: Nismo mi pobijedili iz inata nego iz ljubavi

Oglasio se nakon meča protiv Krupe

Nalić: Nismo mi pobijedili iz inata nego iz ljubavi

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode jučer su na gostovanju pobijedili Krupu s minimalnih 1:0 u okviru 16. kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub je do pobjede došao golom Barabana u 77. minuti i uspio da s tri boda napusti Krupu iako su igrali s igračem manje zbog crvenog kartona golmana Vukliša.

Tuzlaci su tako uspjeli da prekinu lošu seriju rezultata i osvoje tri boda što će sigurno dosta značiti za njihovo samopouzdanje.

Nakon utakmice na Facebooku se oglasio i trener Slobode, Zlatan Nalić, koji je imao zanimljivu poruku za sve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Niste nas shvatili. Nismo mi pobijedili iz inata nego iz ljubavi", poručio je trener tuzlanskog kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
poceo si i ti Nalicu opasno kenja.i sa ovakvim izjavama . Pobijedio si zadnju ekipu na tabeli koje je ostala bez par igraca a od svake jace ekipe si zijanio zato suti daleko si od dobrog trenera. Sutra neka te Zeljo pozove ostavi ti tu svoju ljubav
10 33

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi