(Foto: Screenshot) Ne bi to bio Mourinho, da nije uspio opet doći u centar pažnje!

"Ludnica" u Torinu

Ko se još sjeća golova? Mourinho provocirao navijače, pa izazvao sukob sa Bonuccijem!

Juventus je kao favorit večeras dočekao Manchester United na svom stadionu u 4. kolu grupne faze Lige prvaka.

Dobro je stajao Juventus na terenu, a onda i došao do vodstva u 65. minuti kada je sjajno dugu loptu Bonuccija u gol pretvorio Cristiano Ronaldo.

Ipak, u "šok" završnici Manchester United stiže do preokreta i pobjede.

Prvo je Mata iz slobodnjaka sjajno pogodio za 1:1 u 86. minuti, da bi u 90. nakon velike gužve pred golom Juventusa Manchester Unitedu došao do pobjede.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je nakon posljednjeg zvižduka dočekao svojih pet minuta i priliku da likuje, pa je odlučio isprovocirati šokiranu publiku na Allianz stadionu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ironičnom "facom" i gestom je dao do znanja navijačima Juventusa da ih ne čuje sada, a to se nije svidjelo Bonucciju koji je ubrzo prišao treneru Uniteda kako bi raspravio sa njim čitavu situacije.

Na sreću, sve se završilo bez nekog većeg sukoba, a Mourinho je i prema svlačionici otišao sa rukom na uhu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.