Sarajevo u prošlom kolu savladao Željezničar 2:1, ali i ostalo bez pola tima, te će šansu u Mostaru dobiti i neki sa manjim minutažom do sada

Lider bez pola tima na megdan Plemićima

Sarajevo do Zrinjskog u Čitluku, Musemić na mukama

Samir Mlaćo

FK Sarajevo je danas otputovao iz Trening centra Butmir u hercegovački gradić Čitluk.

 Ekipa Husrefa Musemića će boraviti u hotelu Brotnjo, a danas popodne na rasporedu je posljednji trening prije susreta 17. kola BH Telecom Premijer lige.

U konkurenciji za utakmicu protiv HŠK Zrinjski su:

Kovačević, Hebibović, Pidro, Dupovac, Mujakić, Adukor, Mustafić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović, Dizdarević, Kurdić, Handžić, Šofranac, Bekić, Resić i Hodžić.

Ekipa Zrinjskog trenutno se nalazi na drugom mjestu sa pet bodova zaostatka za ekipom Sarajeva. U prošlom kolu, Zrinjski je upisao poraz od Zvijezde 09 u Ugljeviku, dok je Sarajevo savladalo Željezničar 2:1. Podsjetimo, Musemić u ovom susretu ne može računati na Rahmanovića, Šabanovića, Stanojevića, Crepulje i Tatara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.