Kovačević: Očekuje nas teška utakmica
Musemić je u velikim problemima sa igračkom kadrom, ali vjeruje u svoje izabranike. Optimista je i mladi golman bordo tima.

Mladi golman FK Sarajevo pred duel sa Zrinjskim

Kovačević: Očekuje nas teška utakmica

S. Mlaćo

Nakon pobjede u vječitom derbiju protiv Željezničara (2:1), nogomeaši Sarajeva sutra će biti na novom teškom ispitu. U goste će aktuelnom prvaku Zrinjskom koji traži tri boda za ostanak u vrhu tabele.

Husref Musemić je u velikim problemima pred ovaj meč s obzirom da pravo nastupa nema čak šest prvotimaca, ali ipak vjeruje da će oni koji dobiju šansu pokazati svoje kvalitete. Optimista je i mladi golman Vladan Kovačević.

"Neminovno je da nas očekuje teška utakmica u Mostaru protiv ekipe Zrinjskog. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat i najbitnije da se vratimo neporaženi. Atmosfera u ekipi je kao uvijek sjajna, igrači koji mogu igrati spremni dočekuju utakmicu", rekao je Kovačević uoči susreta u Mostaru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi