Velkoski ponovo u reprezentaciji Makedonije

Angleovski saopćio spisak

Velkoski ponovo u reprezentaciji Makedonije

Selektor fudbalske reprezentacije Makdonije Igor Angelovski je popodne objavio spisak fudbalera na koje će računati za posljednja dva meča u Ligi nacija, a lista se izdvaja od posljednjih, jer je makedonski selektor napravio promjenu među golmanima.

Ono što je nama interesantno je da se na spisku nalazi i kapiten Sarajeva Krste Velkoski, koji se nakon izvjesnog perioda vraća u staro jato.

Angelovski nije poslao poziv Mitovu Nilsonu, a njegovo mjesto u timu će zauzeti mladi golman Arsenala Deny Iliev. Ostali igrači su standardni iz prošlih mečeva, s tim da u susretima Lihtenštajnom i Gibraltarom Angelovski ne može računati na suspendovane Alioskog i Elmasa.

Prvi meč protiv Lihtenštajna Makedonija igra 16. novembra, a utakmica protiv Gibraltara u Skoplju zakazana je tri dana kasnije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi